وی افزود: از این گیاه برای طعم دار کردن انواع غذا استفاده می شود و گاهی می توان آن را مانند چایی دم کرده و استفاده کنیم.
وحیدی ضد سرفه و خلت آور بودن را از مزایای این گیاه دانست و افزود: می تواند از ابتلا به سیاه سرفه و التهاب دستگاه تنفسی پیگیری کنند.
وی اظهار داشت: این گیاه را می توان به صورت پودری بر روی غذا ریخت و آن را در برنامه غذایی خود قرار داد.
وحیدی تصریح کرد: این گیاه می تواند بی خوابی، اسهال و امراض ناشی از سو هاضمه ها را درمان کند و اگر 8 تا 10 گرم آویشن را در یک لیتر آب حل کرده و دم کنیم و با کمی عسل، به بیماران دچار تنگی نفس، اختلالات کلیه درد مفاصل سياتیک بدهیم آنها را درمان می کند.
حیدری تصریح کرد: برای تقویت بینایی، ریزش مو تقویت حافظه نیز مصرف آن توصیه می شود ولي مصرف خوراکی روغن آویشن خطرناک است./ح