سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه/

دیر خوابیدن شبانه عامل اصلی صبحانه نخوردن دانش آموزان است

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه دیر خوایبدن شبانه، یکنواختی صبحانه و دل به هم خوردگی و طعم بد دهان درصبحها را از مهمترین دلایل صبحانه نخوردن دانش آموزان دانست.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

لیلا رضا زاده صبحانه را مهمترین وعده غذایی دانست که افراد را از سلامت بیشتری برخوردار می کند و صرف آن خصوصا برای کودکان و دانش آموزان اهمیت ویژه ای دارد.

وی معتقد است، دانش آموزانی که صبحانه می خورند در درس ریاضی نمره های بهتری کسب می کنند، تمرکز بیشتری سر کلاس درس دارند و به علاوه با دیگران بهتر رفتار می کنند.

به گفته این کارشناس تغذیه کودکانی که صبحانه نمی خوردند نزدیک ظهر بیشتر گرسنه می شوند و احتمال دارد به مصرف غذاهای پرکالری که اهمیت غذایی کمی دارند از جمله چیپس و پفک روی بیاورند که احتمال چاقی و سرطان را در بزرگسالی برای آنها به همراه دارد.

رضا زاده گفت: دیر خوابیدن و بد خوابیدن شبانه که منجر به دیر بیدار شدن کودک می شود و همچنین یکنواختی صبحانه باعث می شود دانش آموزان تمایل کمتری برای مصرف این وعده غذایی مهم داشته باشند.

وی افزود: طعم بد دهان و دل بهم خوردن صبحگاهی نیز از دیگر عواملی است که باعث می شود کودک تمایل کمتری به صبحانه داشته باشد و در این شرایط باید کودک از نظر وضعیت خواب، احتمال وجود انگل های روده ای و مشکلات روانی و روحی بررسی شود.

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه در خصوص یک صبحانه مناسب برای دانش آموزان هم یادآوری کرد: برای دانش آموزانی که صبحانه سریع دوست دارند می توان از غلات پرک از جمله گندم و جو با شیر استفاده کرد.

رضا زاده با تاکید بر اینکه صبحانه باید حاوی مواد متنوع و مغذی و خصوصا پروتئین باشد، ادامه داد: نان و پنیر و گردو، شیر با کیک خانگی، کره و مربا، خامه و عسل و برای کودکان کم وزن شیره انگور و یا خرما با ارده می تواند یک صبحانه مناسب باشد.

به گفته وی مصرف یک لیوان شیر همراه صبحانه، می تواند صبحانه را کامل تر کند./س

برچسب ها: کرمانشاه ، صبحانه ، دیر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.