سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

لزوم دانش محور بودن فعالیت واحدهای تولیدی در بازارهاي جهاني

تولیدکنندگان براي رفع مشكلات خود بايد فعالیت خود را از لحاظ علمي به‌روز كنند تا محصولاتشان صادرات محور باشد، تا بتوانند در بازارهاي جهاني رقابت كنند. اگر محصول يك واحد توليدي صادرات محور باشد ديگر با مشكلات نقدينگي و سرمايه در گردش مواجه نخواهد بود و در كنار اين موضوع شايسته است مسئولان از هر فرصتي براي خدمت رساني هر چه بهتر استفاده كنند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز با اشاره به آسوده شدن مصرف کنندگان با تولید محصولات سالم افزود: مصرف کنندگان با مصرف محصولاتی سالم در پی علمی شدن تولید و بهره گیری از دانش آموختگان کشاورزی خیالی آسوده خواهند داشت.

مسعود محمّدیان تصريح کرد: خاک، آب و گياه موجوداتي زنده هستند و از طرفي محصول توليدي را نيز انسان مصرف مي کند و اگر محصول سالم نباشد، سلامت انسان را تهديد مي کند.

وی ادامه داد: معيار و استانداردهاي فنّي براي توليد محصول در کشور وجود ندارد و کشاورزان به سليقه خود محصولات را توليد مي کنند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی نیز با اشاره به لزوم ایجاد استانداردی برای نظارت کارشناسان کشاورزی یادآور شد: اگر استانداردي در اين خصوص داشته باشيم، کارشناسان مطابق با همان استاندارد نظارت مي کنند.

ایوب ایرانی فام ضمن بازگو نمودن مزایای بهره گیری از دانش آموختگان کشاورزی تاکید کرد: دانش آموختگان کشاورزي با ورود به عرصه توليد در افزايش کمّي و کيفي محصولات نقشي تعيين کننده دارند.

وی افزود: کاربرد تکنولوژی و دانش روز به طور قطع خودکفایی را محقق می سازد.

ایرانی فام ظهار داشت: عدم آگاهی بهره برداران از دانش روز، سن بالای آنها و پتانسیل های لازم برای خودکفایی ضرورت استفاده از فارغ التحصیلان را ایجاب می کند.

وی تصریح کرد: برای عملیاتی شدن طرح خودکفایی لازم است تا کارشناسان به عرصه های زراعت وارد شده و دوشادوش کشاورزان فعالیت کنند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره به یکی از عوامل موفقیت کشاورزان نمونه ادامه داد: کشاورزان نمونه بهره گیری از متخصصان و کارشناسان کشاورزی را از عوامل موفقیت خود می دانند.

وی ضمن بیان یکی از پایگاه های بهره گیرنده از دانش آموختگان کشاورزی یادآور شد: کارشناسان کشاورزی توانایی های خود را در شرکت های فنی و مهندسی به اثبات رسانده اند.

ایرانی فام تاکید کرد: کاربرد تکنولوژی و دانش روز به طور قطع خودکفایی را محقق می سازد. بر اساس این گزارش مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: تولید محصولات باکیفیت و کاهش ضایعات از اثرات ارزشمند بهره بردن از نیروهای دانش آموخته کشاورزی خواهد بود.

وی اظهار داشت: سرمایه گذاری های قابل قبول در بخش کشاورزی از سوی مسئولان، جذب نیروهای کار و متخصّص برای مشارکت بیشتر برای افزایش تولید ملّی بلامانع خواهد نمود.

علی رُخ افروز افزود: پرورش نیروی انسانی ماهر و متخصّص به عنوان سرمایه های انسانی در افزایش بهره وری در بخش های مختلف کشاورزی نقشی بی بدیل دارد.

وی با اشاره به نقش برنامه های ترویجی در تامین نیازهای غذایی کشور تصریح کرد: برای پاسخگویی مناسب فعالان بخش کشاورزی و تامین نیازهای روز افزون غذایی کشور نباید برنامه های آموزشی و ترویجی را در تحقق این امر دخیل ندانست.

رُخ افروز ادامه داد: فرآوری بهینه محصولات کشاورزی، سودآوری واحدهای بهره برداری را به دنبال خواهد داشت.

وی ضمن مثبت دانستن حضور دانش آموختگان کشاورزی در انتقال یافته های تحقیقاتی یادآور شد: با همکاری نیروهای انسانی جوان و ماهر انتقال یافته های جدید میسّر است.

رُخ افروز خاطرنشان کرد: گسترش روش های پیشرفته تولید و فرآوری بهینه محصولات کشاورزی را باید گوشه ای از اثرات آموزش بهره برداران قلمداد نمود.

رويكرد و فعاليت واحدهاي توليدي بايد دانش محور باشد به طور قطع کشاورزان و تولیدکنندگانی در بازارهای داخلی و خارجی موفق ظاهر می شوند كه به روز بوده و همواره به‌دنبال توسعه و رشد تولیدات خود باشد.

اقتصادی شدن کشاورزی برای بهره برداران و افزایش درآمد جامعه را نیز می توان از اثرات چشمگیر علمی شدن تولید با حضور دانش آموختگان کشاورزی قلمداد نماییم.

تضمین سلامت محصول و افزایش درآمد تولیدکنندگان با نظارت کارشناسان کشاورزی در پی علمي نمودن فرآيند توليدات کشاورزي قابل پیش بینی است./س

برچسب ها: فعالیت ، واحد ، تولیدی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.