وي با بيان اينکه چند مسئله باعث لخته شدن خون در سرخرگ ها مي شود افزود: تصادفات، ضربه خوردن و شکستگي ها باعث اين بيماري ها خواهند شد.
وي همچنين اشاره کرد: احتمال لخته شدن خون در رگ ها بعد از انجام عمل هاي جراحي و همچنين بعد از زايمان در خانم ها نيز وجود دارد. افرادي که مبتلا به بيماري واريس هستند و يا مشکلاتي در سياهرگ هاي بدن دارند و همچنين خانم هايي که از دارو هاي خاصي استفاده مي کنند هم مستعد اين بيماري هستند.
عرب در ادامه افزود: بستري شدن به مدت طولاني و همچنين سن بالا نيز خطر ابتلا به اين بيماري را تشديد مي کنند.
عمل هاي جراحي و همچنين بعد از زايمان در خانم ها نيز وجود دارد. افرادي که مبتلا به بيماري واريس هستند و يا مشکلاتي در سياهرگ هاي بدن دارند و همچنين خانم هايي که از داروهاي خاصي استفاده مي کنند هم مستعد لخته شدن خون در رگ ها هستند.
عرب در ادامه گفت: بستري شدن به مدت طولاني و همچنين سن بالا نيز خطر ابتلا به اين بيماري را تشديد مي کنند.
اين متخصص قلب گفت: اگر اين بيماري به صورت حاد باشد بايد به صورت اورژانسي درمان شود. در اين صورت براي بيمار استراحت مطلق تجويز خواهد شد و با درمان دارويي بعد از 3 تا 6 ماه لخته خون از بين مي رود.
وي با بيان اينکه لخته شدن خون در سرخ رگ ها بسيار خطرناک است افزود: اگر اين لخته ها در مدت 6 تا 10 ساعت رفع نشود باعث سياه شدن آن عضو مي شود و در نتيجه اگراقدام نشود باعث از بين رفتن بافت هاي بدن و قطع عضو و در مواردي هم باعث مرگ خواهد شد. اين نوع لخته خون در رگ ها به وسيله جراحي درمان ميشود.
عرب در پايان گفت: اين بيماري در 90 درصد موارد اندام هاي تحتاني و در 10 درصد اندام هاي فوقاني را تحت تاثير قرار مي دهد. لخته شدن خون در پا با درد، تورم و تب همراه است و در ريه ها علائم ريوي و تنگي نفس و در سرخرگ ها علاوه بر درد باعث تغيير رنگ عضو درگير و در نتيجه از بين رفتن بافت ها مي شود./ ح