به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ هنگام طبخ و پخت مواد غذایی گازهایی آزاد می شوندکه این گازها مستقیما در ریه های خانم ها نفود کرده و باعث به وجود آمدن سرطان ریه می شوند.
بررسی ها نشان می دهند هوای داخل یخچال نیز دارای گازهای سمی است و به همین دلیل نباید بیش از حد در یخچال را باز کرد همچنين شست و شوی یخچال در هفته یک بار الزامی است.
گفتنی است در و پنجره های آشپزخانه همیشه باید باز باشد و هنگام پخت غذا هود را روشن نگه دارید هنگام آشپزی زیاد در آشپزخانه نمانید زیرا سلامتی تان به خطر خواهد افتاد.