به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري شينهوا ، رائد فتوح رئيس کميته هماهنگي ورود کالاها به نوار غزه گفت مسئولان امنيتي رژيم صهيونيستي گذرگاه تجاري کرم ابو سالم را به مدت چهار روز بستند. اين گذرگاه از امروز تا يکشنبه آينده بسته خواهد بود و هيچ کالايي در اين مدت به نوار غزه وارد و از اين منطقه خارج نخواهد شد .
رائد فتوح افزود مسئولان رژيم صهيونيستي فرا رسيدن اعياد ويژه يهوديان را علت اصلي تعطيلي گذرگاه تجاري کرم ابو سالم اعلام کرده اند .
اسرائيل از مارس سال 2011 گذرگاه ابو سالم را تنها گذرگاه تجاري با نوار غزه قرار داده و بقيه گذرگاه ها (سه گذرگاه ديگر) را بسته است .
اسرائيل در حالي تنها گذرگاه تجاري با غزه را تعطيل کرد که عمليات نيروهاي امنيتي مصر براي تخريب تونل هاي زير زميني در مرزهاي نوار غزه ادامه دارد و ظرف چند هفته گذشته تعداد زيادي از اين تونل ها تخريب شده اند.