به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
مواد غذایی دارای چربی ، پروتئین ، کربوهیدرات ، کالری ،
ویتامین و املاح هستند، ویتامین ها ، بافت های بدن را تحریک می کنند تا آنزیم
تولید کنند که این آنزیم ها باعث تجزیه و مصرف انرژی موجود در غذاها می شوند،
بنابراین غذاهایی با کالری منفی، غذاهای غنی از ویتامین و املاح هستند که نه تنها
باعث مصرف انرژی حاصل از خود می شوند ، بلکه انرژی اضافی موجود در طی عمل هضم را
مصرف می کنند که البته مصرف اینگونه مواد غذایی زمانی در کاهش وزن مؤثر است که
غذاهای پُرکالری و فاقد مواد مغذی مثل انواع تنقلات، چیپس و ...
را مصرف نکنید.
از سبزی ها:
مارچوبه – چغندر – کلم – کلم بروکلی – هویج - گل کلم –
کرفس – کاسنی – فلفل قرمز – خیار – شاهی – سیر – لوبیا
سبز – کاهو – پیاز – تربچه – اسفناج – شلغم و کدو سبز
است.
از میوه ها:
سیب – زغال اخته – طالبی و گرمک – گریپ فوروت – لیمو ترش
– انبه – پرتقال –
هلو – آناناس – تمشک – توت فرنگی – گوجه فرنگی – نارنگی و
هندوانه است./ب