به گزارش
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران ، ابراهيم چراغي صفا در حاشيه ي نشست خبري امروز با بيان اين كه طرح بهينه سازي از حدود دو سال پيش در مرغ داري آ ن ها به صورت كامل اجرا شده است ، اظهار داشت : پس از اجراي طرح فوق علاوه بر كاهش 30 درصدي مصرف انرژي ، ميزان جوجه ريزي در مرغ داري ما نيز افزايش يافته است .
وي با اشاره به افزايش جوجه ريزي از 13 تا 18 قطعه در متر مربع ، افزود : هم چنين با كاهش بيماري ها ، كاهش آلودگي آب و بهبود تهويه ضريب تبديل ( مقدار خوراك داده شده به ازاي استحصال كيلوگرم گوشت ) به 8/1 در 42 روز رسيده است.
انتهاي پيام/