وی با اشاره به این که تغذیه سالم از نظر کمی و کیفی نیازهای دانش آموزان را در حین درس خواندن تامین می کند گفت: مصرف سه وعده غذای اصلی و دو میان وعده به مقدار مشخص در یادگیری موثر بوده و بهتر است در وعده صبحانه حتماً از نان و غلات و شیر استفاده شود.
وی با اشاره به این که بر اثر الگوی نادرست بیماری از دانش آموزان وعده ناهار را از برنامه غذایی خود حذف می کنند خاطر نشان کرد: همان اهمیتی که مصرف صبحانه در یادگیری دانش آموزان دارد وعده ناهار نیز به همان اندازه مهم است و اگر در ساعات اولیه ظهر وعده ناهار خورده نشود بهتر است در ظروفی که تا 2 ساعت غذا را گرم نگه می دارد گذاشته شده و بعداً مصرف شود.
به گفته دکتر رحمانی دما در نگهداری غذا مهم است و ماندگاری غذا در دمای معمولی تا 2 ساعت است و پس از آن پیک رشد باکتری را خواهیم داشت./ع2