به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران؛ مرحله نیمه نهایی جام باشگاههای بسکتبال آسیا با دیدار دو تیم الریان و دانشگاه اردن شروع شد. تیم الریان که در مرحله گروهی هم صدرنشین گروه دوم شده بود با برد 71 بر 67 در این بازی به فینال مسابقات رسید و منتظر برنده بازی فولاد ماهان و الحلا بحرین شد.
دو تیم ایرانی و بحرینی که در مرحله اول بازیها هم جدال پرامتیازی داشتند تا یک دقیقه به پایان نیمه اول با نتیجه نزدیک و مساوی به بازی ادامه دادند. بعد از کوارتر اول بازی که 23- 23 مساوی شد ادامه نیمه هم با تساوی پیش می رفت اما دو دقیقه پایانی نیمه به نفع ماهان گذشت و این تیم با نتیجه 50 بر 45 در نیمه اول برنده شد.
ماهانی ها نیمه دوم را هم با برد 26 بر 17 شروع کردند و در چهار دقیقه به پایان بازی از 100 امتیاز گذشتند. دفاع ماهان برخلاف بازی قبلی با تیم بحرینی به خوبی جلوی این تیم و به خصوص رشیم رایت 51 امتیازی را در دقایق آخر گرفت و با کسب 45 امتیاز در مقابل 11 امتیاز بحرین در کوارتر پایانی با نتیجه نهایی 121 بر 73 برنده بازی لقب گرفته و به فینال رسید.
حدادی تاثیرگذارترین بازیکن ماهان
حامد حدادی با 16 امتیاز، 13 ریباند، 5 پاس گل و دو بلاک شات موثرترین بازیکن این دیدار بود. جاش اسلین 21 امتیاز و 7 ریباند داشت. مهدی کامرانی 20 امتیاز، 3 ریباند و 3 پاس گل و آرن داودی 14 امتیاز به دست آوردند.
محمدرضا اکبری با 12 امتیاز، چهار ریباند و سه پاس گل به همراه اوشین ساهاکیان با 3 امتیاز، 15 ریباند و 3 توپربایی بعد از حدادی و اسلین تاثیرگذارترین بازیکنان تیم بوده و جواد داوری 12 امتیاز و 4 ریباند و سانی بچیرویچ 11 امتیاز و 4 ریباند به دست آوردند.
جونز با 21 امتیاز و 7 ریباند بهترین بازیکن تیم بحرینی بود.