به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ، محمد بابایی در کارگاه آموزشی چالشهای کنترل کیفی فرآردههای لبنی شهرستان آبیک که بعد از ظهر امروز در سالن جلسات شهرک صنعتی کاسپین برگزار شد، اظهار داشت: شبکه بهداشت و درمان شهرستان آبیک به طور جدی حفظ و ارتقای سطح سلامت مردم را پیگیری میکند.
وی افزود: افزایش کیفیت شیر و فرآوردههای لبنی که به عنوان مواد مغذی بسیار مهم محسوب میشود، لازم و ضروری است.
این مسئول ادامه داد: اگر بر کیفیت شیر و فرآوردههای لبنی خدشه وارد شود، جامعه هم متضرر میشود.
معاون فنی و اجرایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان آبیک خاطرنشان کرد: متأسفانه در سالهای اخیر به دلیل وجود عواملی مانند برخی مشکلات اقتصادی، عدم رعایت مسائل بهداشتی، عدم رعایت استانداردها طبق نمونهگیریها و بار میکروبی که مواد اولیه دارند، بر کیفیت شیر خدشه وارد شده است.
بابایی تصریح کرد: اگر شیر و فرآوردههای لبنی با کیفیت در کشور تولید شود، میتوانیم بازار کشورهای همسایه را جذب کنیم.
وی با اشاره به پایین بودن سرانه مصرف شیر و فرآوردههای لبنی در کشور اضافه کرد: باید با افزایش اطلاعات و دانش مردم در خصوص مصرف شیر و فرآوردههای لبنی، میزان سرانه مصرف را افزایش داد.
این مسئول بیان کرد: هر قدر کیفیت شیر، فرآوردههای لبنی و ماندگاری این محصولات افزوده شود بر پیشرفت این صنعت هم افزوده خواهد شد.