سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آذربايجان شرقي/

برگ بو گیاهی موثر در جلوگیری از افزایش قند خون

ارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: نوشیدن دَم کرده برگ بو قبل از هر وعده غذایی از افزایش قند خون جلوگیری می‌کند.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران اصغر نقشی ، افزود: آنزیم‌های موجود در آن با شکستن پروتئین‌ها و کمک به هضم غذا، علایم اختلالات گوارشی را کاهش می‌دهد و ناراحتی معده را درمان می‌کند.

وی تشریح کرد: برای رفع لکه‌های غیر طبیعی پوست، میوه برگ بو و به اندازه گیلاس به صورت پودر درآورده با عسل مخلوط نموده روی لک قرا داد.

نقشی با اشاره ای به ترکیبات معدنی برگ بو ادامه داد: این ادویه منحصر بفرد حاوی مقادیر قابل توجهی از مواد معدنی نظیر مس، پتاسیم، کلسیم، منگنز، آهن، سلینیوم، روی و منیزیم است که در سلامت فرد نقش حیاتی بر عهده دارند.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: ویتامین آ موجود در این ادویه به قدرت بینایی فرد کمک می‌کند.

وی به نقش برگ بو در پیشگیری از دیابت اشاره کرد و اظهارداشت: خاصیت آنتی اکسیدان در آن به بدن در تولید انسولین کمک می کند و در نتیجه در بهبود بیماری دیابت موثر است.

نقشی تاکید کرد: دَم کرده برگ‌های این گیاه دارویی را برای برطرف شدن عفونت‌های روده‌ای موثر می دانند.
منبع: ایسنا
برچسب ها: برگ بو ، قندخون ، دم کرده
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.