سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بوشهر/

تولید سالانه 430 هزار تن انواع محصولات کشاورزی در دشتستان

فرماندار دشتستان از تولید سالانه 430 هزار تن انواع محصولات کشاورزی در دشتستان خبر داد.

به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ،‌ علیرضا خرمی شامگاه سه‌شنبه در همایش  شکرگزاری زکات خرما در سعدآباد اظهار داشت: زکات یک امر مهم و ارزشمند در اسلام است و ترویج فرهنگ زکات در جامعه امری لازم و ضروری است.

وی افزود: مردم دشتستان مردمی متدین و دیندار هستند و همواره به اجرای احکام و دستورات الهی توجه خاصی داشته‌اند و به همین دلیل در امر پرداخت زکات و کمک به فقرا و مستمندان اهتمام ویژه‌ای دارند و روزبه‌روز بر میزان زکات مردم افزوده شده است.

فرماندار دشتستان خاطرنشان کرد: فرهنگ‌سازی در امر زکات مساله مهمی است که مدیران فرهنگی شهرستان دشتستان باید به آن توجه داشته باشند.

خرمی بیان داشت: آشنایی مردم به احکام اسلامی زکات از اهمیت بالایی برخوردار است و باید موارد شمولیت زکات برای جامعه هدف شورای زکات تبیین شود.

وی با بیان اینکه پرداخت زکات فقر را ریشه‌کن می‌کند، اضافه کرد: تبیین مصادیق مصرف زکات برای اقشار مختلف جامعه تاثیر بالایی در تشویق مردم به پرداخت این واجب الهی دارد.

این مسئول اذعان داشت: نقش موثر شهرستان در صنعت کشاورزی و دامداری از مسائلی است که ظرفیت بالایی در بحث زکات برای این شهرستان ایجاد کرده و باید نهایت بهره‌برداری را از این ظرفیت بالا داشته باشیم.

فرماندار دشتستان عنوان کرد: بر اساس اطلاعات موجود، سالانه حدود 430 هزار تن انواع محصولات کشاورزی در شهرستان دشتستان تولید می‌شود و این میزان تولید، چرخه اقتصادی چهار هزار و 700 میلیارد ریالی صنعت کشاورزی را برای دشتستان رقم زده است.

خرمی ابراز داشت: 118 هزار هکتار از اراضی کشاورزی دشتستان زیر کشت محصولات کشاورزی است و کشاورزان این دیار در عرصه تولید خرما، گندم، سبزیجات و صیفی‌جات فعالیت دارند.

وی اضافه کرد: شهرستان دشتستان با دارا بودن 4,5 میلیون اصله نخل، سطح زیر کشت و تولید محصول خرما را به خود اختصاص داده است.

فرماندار دشتستان گفت: بر اساس آمار جهاد کشاورزی، سالانه 130 هزار تن محصولات خرما در دشتستان تولید می‌شود که 40 درصد از آن به‌ صورت خارک و رطب و بقیه به‌صورت خرما برداشت می‌شود.

خرمی متذکر شد: تقویت صنایع بسته‌بندی و فرآوری محصولات خرما یکی از ضروریات شهرستان دشتستان است و با توجه به این موضوع می‌توانیم اقدامات اساسی در زمینه رفع مشکل اشتغال دشتستان نیز داشته باشیم.

وی افزود: اشتغال یکی از اساسی‌ترین مشکلات مردم دشتستان است و مسئولان باید با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود به رفع آن اهتمام ورزند./ج1

برچسب ها: کشاورزی ، خرما ، نخل
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.