سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمان/

فعالیت 11 مرکز بسته‌بندی گوشت در کرمان

سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمان گفت: در استان کرمان 11 مرکز بسته‌بندی گوشت زیر نظارت اداره کل دامپزشکی استان کرمان فعالیت می‌کنند.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران مهدی رادمهر با اشاره با چرخ کردن گوشت قرمز در قصابی‌ها اظهار داشت: گوشت چرخ کرده باید از مراکز مورد تایید دامپزشکی و در حضور مشتری تهیه شود.

وی افزود: گوشت چرخ کرده به دلیل افزایش سطح در معرض هوا، عمر ماندگاری نسبتاً پایینی دارد و به دلیل عمر ماندگاری پایین توصیه می‌شود گوشت چرخ کرده تازه حداکثر 48 ساعت پس از تهیه مصرف شود.

رادمهر با اشاره به اینکه گوشت چرخ کرده منجمد نیز حداکثر سه ماه پس از تولید باید مصرف شود، بیان داشت: نگهداری گوشت چرخ کرده تازه و منجمد بیش از زمان ذکر شده موجب افت کیفیت گوشت و افزایش احتمال فساد در این فرآورده خام دامی می‌شود.

وی با بیان اینکه مردم شریف استان کرمان می‌توانند انواع گوشت را به صورت بسته‌بندی نیز تهیه کنند، ابراز داشت: مصرف‌کنندگان در هنگام خرید گوشت بسته‌بندی به تاریخ تولید و انقضا توجه ویژه داشته باشند.

این مقام مسئول دامپزشکی استان کرمان خاطرنشان کرد: استفاده از فرآوردهای بسته‌بندی شده به دلیل امکان نظارت بیشتر در مرحله تولید و تامین هرچه بیشتر سلامت آن از توصیه‌های همیشگی دامپزشکی و سایر مراکز بهداشتی است.

وی عنوان کرد: در استان کرمان 11 مرکز بسته‌بندی گوشت شامل سه مرکز بسته‌بندی گوشت قرمز و هشت مرکز بسته‌بندی گوشت سفید زیر نظارت اداره کل دامپزشکی استان کرمان فعالیت می‌کنند.

سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمان از شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف مرتبط با وظایف دامپزشکی مراتب را از طریق شماره تلفن 1512-0341 و شماره پیامک 3000231512 و همچنین از طریق شبکه دامپزشکی شهرستان مربوطه اطلاع دهند تا در اسرع وقت به شکایات آنها رسیدگی شود.
برچسب ها: کرمان ، گوشت ، بسته بندی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.