به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، محمدیان اضافه کرد: 40 درصد از مجموع این محصول دراختیار کارخانه های تولید آبمیوه و کنسانتره قرار گرفته، بعد از فرآوری به بازارهای مصرف عرضه و60 درصد آن، علاوه بر پوشش دهی به بازارهای استانی و کشوری و همچنین به کشورهای اروپایی و حاشیه خلیج فارس صادرمی شود.
وی ادامه داد: شهرستان های مراغه، میانه، اهر و مرند از اصلی ترین تولید کنندگان محصول سیب در استان بوده شهرستان مراغه از نظر سطوح باغات سیب با دارا بودن نزدیک به 10 هزار هکتار باغ این محصول، رتبه اول را حائز و از نظر میزان تولید، بعد از شهرستان اهر رتبه دوم استانی را داراست.
محمدیان با تاکید به اینکه تولید سیب با توجه به افزایش سطوح باغات آن در استان از سیر صعودی بر خوردار و در مقایسه با سال 90 و طی یک سال تولید آن افزایش یافته است افزود: سازمان در راستای توسعه استفاده بهینه از سرمایه های ملی در بخش کشاورزی و حمایت از تولید کنندگان در افزایش درآمد ناشی از تولید و زمینه سازی برای ارتقا سطح کمی و کیفی تولید محصولات با تاکید به بازاریابی و صدور محصولات به خارج از کشور، تلاش خود برای افزایش مراکز فرآوری وصنایع تکمیلی و تبدیلی محصولات باغی، بخصوص محصول سیب را در شهرستان های تولید کننده عمده این محصول آغاز کرده است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان گفت: این سازمان در نظر دارد علاوه بر جلب و جذب سرمایه گذار در این بخش، ایجاد و راه اندازی این مراکزرا عملی و با توجه به افزایش چشمگیر تولید سیب در استان، علاوه بر جلو گیری از افت قیمت و تضرر تولید کنندگان، راه را برای افزایش تولید محصولات فرآوری شده بخش هموار و زمینه اشتغال مولد را فراهم نماید./س