سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شهرکرد/

ظرفيت توسعه گردشگري، مذهبي و طبيعي بقاع متبرك استان

بقاع متبرك امامزادگان استان چهارمحال و بختياري از مكان هايي است كه هر ساله پذيراي حجم قابل توجهي از مردم این استان و ديگر استان هاي كشور است و اين اماكن مذهبي به دليل موقعيت جغرافيايي و طبيعي زيبا از ظرفيت هاي زيادي براي توسعه گردشگري مذهبي و طبيعي (اكوتوريستي) برخوردار هستند.

پنجم ذيقعده، روز بزرگداشت حضرت صالح‌ بن‌ موسي‌ الكاظم (ع) در تقويم‌ رسمي كشور به عنوان روز تجليل از امامزادگان و بقاع متبركه از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي نامگذاري شده است.
مديركل اوقاف و امور خيريه استان چهارمحال و بختياري، بر ضرورت تبيين جايگاه امامزادگان در جامعه ديني تاكيد كرد و گفت: جايگاه قرآن و اهل بيت (ع) بايد با استفاده از ظرفيت امامزادگان و بقاع متبركه براي مردم تبيين شود.
حجت الاسلام محمد طباطبايي افزود: بقاع متبركه استان چهارمحال و بختياري علاوه بر جاذبه معنوي به لحاظ واقع شدن در كنار ديگر جاذبه‌هاي گردشگري به ويژه طبيعت زيبا به قطب‌ سياحتي، زيارتي، فرهنگي و گردشگري تبديل شده است.
وی تصریح کرد: امسال عمليات نوسازي بقاع بيش از 40 امامزاده استان چهارمحال و بختیاری در دست اجراست.
معاون فرهنگي و اجتماعي اداره كل اوقاف و امور خيريه استان چهارمحال و بختياري، پرداختن به مسائل فرهنگي را از دغدغه هاي مقام معظم رهبري دانست و گفت: مسئولان فرهنگي و به ويژه دست اندركاران اوقاف با توجه به نيازهاي فرهنگي جامعه، مي توانند از ظرفيت بقاع متبرك و امامزادگان براي ارائه خدمات فرهنگي و مذهبي به اقشار مردم به ويژه جوانان استفاده و آنان را در مقابل تهاجم گسترده فرهنگي دشمنان بيمه كند.
بقاع 95 امامزاده در استان چهارمحال و بختياري قرار دارد كه از اين تعداد 14 امامزاده از از امامزادگان شاخص این استان محسوب مي شوند. /س

 

برچسب ها: توسعه ، گردشگری ، بقاع ، متبرکه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.