به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ دکتر محمد حسین تقدیسی ضمن اعلام این مطلب افزود: در آستانه آغاز سال تحصیلی توجه به ايمني حمل و نقل دانش آموزان از اهميت ويژه اي برخوردار است. اگر چه در كشور اطلاعات آماري دقيقي از نحوه رفت و آمد دانش آموزان و ايمني سرويسهاي حمل و نقل مدارس وجود ندارد اما پژوهشی که بر 99 راننده سرويس مدارس ابتدائی بطور تصادفی از بین مدارس دولتی و غیر انتفاعی و پسرانه و دخترانه انجام شـده نشان داد که 22.2درصد از صندليهاي سرنشين جلو فاقد كمربند ايمني سالم بودند و 76.8 درصد سرنشينهاي صندلي جلو از كمربند ايمني استفاده نمي كردند.
وی در ادامه گفت: 62.6 درصد از سرويسها در اين بررسي در صندلي جلو بيش از يك سرنشين سوار مي كردند و هيچكدام از اتوبوسها و ميني بوسها در اين بررسي داراي مهماندار نبودند.
مدیر کل آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت افزود: 59.6 درصد از رانندگان همزمان سرويس دهي مدارس ديگر را نيز بعهده داشتند. 91.9 درصد از رانندگان در صورت مرخصي، خودشان راننده ديگری را به جايگزينی خود تعيين می کردند.
دکتر تقدیسی توجه به اجرای دقیق شيوه نامه اجرايي سرويسهاي مدارس، با توجه به آمار بالاي حوادث ترافيكي در كشور و نتايج اين مطالعه لزوم دقت در اجرا و كنترل شيوه نامه اجرايي مدارس در خصوص سرويسهاي حمل و نقل مدارس و آموزش و ترویج فرهنگ ایمنی در آغاز سال تحصیلی را بسیار ضروري دانست./ح