وی بیان کرد: 372 نمونه نیز با تعیین میزان آلودگی میکروبی و میزان کیفیت، غیر قابل مصرف انسانی بود که اقدامات بعدی برای جلوگیری از ادامه توزیع آنها در سطح بازار استان انجام شد.
افشار یادآور شد: 104 کارخانه و واحد تولید مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی در استان وجود دارد که حدود 100 مورد آنها فعال است.
معاون غذا و داروی استان بیان داشت: بازرسیهای بهداشتی یکی از برنامههای اصلی این معاونت در طی سال است که این بازرسیها به صورت مستمر و با دقت بسیار زیاد در همه مناطق استان انجام میشود.
وی عنوان کرد: در این بازرسیها کنترل کیفی و سلامت موادغذایی و بهداشتی مورد سنجش قرار میگیرد.
افشار در پایان از انجام 670مورد بازرسی طی سال گذشته از فروشگاههای عرضه مواد آرایشی و بهداشتی در استان خبرداد./ز