سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اصفهان/

تولید گوشت گوساله غنی شده با اسیدهای چرب لینولئیک کنژوکه (CLA)

برای نخستین بار در خاورمیانه اجرای طرح تولید گوشت گوساله غنی شده با اسیدهای چرب لینولئیک کنژوکه (CLA) تحت نشان تجاری شرکت کشت و دامپروری فکا آغاز شد.

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان، به گفته مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، در سالهای اخیر توجه زیادی به توسعه و تحقیقات محصولات خوراکی غنی شده (بویژه محصولات دامی) در راستای افزایش کیفیت و بهبود سلامت غذا برای انسان شده است که این غذاها به اصطلاح غذا _دارو نامیده می شود.
طهمورث نامداری افزود: تعداد 500 رأس گوساله نر در سن 12 تا 14 ماهگی انتخاب و با رسیدن به وزن مطلوب جهت ذبح به کشتارگاه ارسال می شود و تحت برچسب گوشت گوساله غنی شده با اسیدهای چرب لینولئیک کنژوکه (CLA) و بعنوان غذا_ دارو وارد بازار خواهد شد.
به گفته مدیر اجرایی این طرح این تولید علاوه بر داشتن خواص آنتی اکسیدان، خواص ضد سرطانی و جلوگیری از تصلب شریانی و سکته قلبی را داراست و همچنین باعث تقویت دستگاه ایمنی بدن بعنوان چربی سوز می شود.با تولید این محصول پروتئینی علاوه بر تولید گوشت، 16 درصد بازدهی لاشه گوشت بهبود یافته و 20 درصد صرفه جویی در تولید گوشت گوساله را به همراه داشته است.این تولید گوشت گوساله غنی شده با اسیدهای چرب لینولئیک کنژوکه دارای 230 درصد چربی کمتر و 5 برابر اسید چرب مفید بدن نسبت به سایر تولیدات گوشت گوساله می باشد.
شایان ذکر است دامداران و پرواربندان استان اصفهان و نیز عشایر مستقر در منطقه با وجود خشکسالی های پی در پی 5 سال اخیر، توانسته اند در سال گذشته بالغ بر 60 هزار تن گوشت قرمز تولید نمایند که با تولید این مقدار گوشت استان اصفهان مقام پنجم کشور را داراست./س


برچسب ها: اصفهان ، سازمان ، جهاد ، کشاورزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.