سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شیراز/

افزايش توليد گوشت شترمرغ در فارس

از ابتدای امسال تا کنون تولید گوشت شتر مرغ در فارس افزایش قابل توجهی داشته است.

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز، معاون تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان فارس گفت: از ابتدای امسال تا کنون 64تن گوشت شترمرغ در فارس تولید شده است.

صادقی افزود: پارسال 39 تن گوشت شتر مرغ در فارس تولید شد که پیش‌بینی می شود امسال حدود 3 برابر افزایش یابد.

وی ادامه داد : فارس 9 واحد پرورش دهنده شتر مرغ دارد.

گوشت شتر مرغ به علت داشتن چربی ، کلسترول و سدیم کمتر از ارزش غذایی بالایی در مقایسه با گوشت قرمز بر خوردار است و مصرف آن برای بیماران‌ قلبی و فشارخون توصیه می‌شود.

فارس از تولیدکنندگان مهم شتر مرغ در کشور است./س

برچسب ها: افزایش ، گوشت ، شتر ، مرغ
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.