به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران مجید اسماعیلی اظهار کرد: این میزان گوشت تولید شده با جوجهریزی تعداد چهار میلیون و 350 هزار قطعه جوجه یک روزه انجام شده است.
وی ادامه داد: این میزان گوشت تولیدشده نسبت به مدت مشابه سال قبل 21 درصد رشد داشته است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین خاطرنشان کرد: در حال حاضر تعداد 149 واحد مرغ گوشتی در این شهرستان فعالیت دارند.
به گفته اسماعیلی؛ سالیانه در این واحدها بیش از 23 هزار تن گوشت سفید تولید میشود.
این مسئول تصریح کرد: در راستای طرح بهبود مدیریت، ضمن نظارت بر روند فعالیت و جوجهریزی واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان نسبت به اجرای این طرح اقدام کرده است.