سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ارومیه/

سلامت محصول کشاورزی در اولویت قرار دارد

مدیر کل جهاد کشاورزی گفت: سلامت محصول و استفاده نکردن بیش از حد از کود‌های شیمیایی از مباحث مهم در جهاد کشاورزی است.

سید علی مختاری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ارومیه اظهار داشت: برای حفظ و صیانت از محصولات کشاورزی و برای جلوگیری از وابستگی خارجی باید پایداری در تولید را از هدف‌های مهم در اراضی کشاورزی قرار دهیم.

وی افزود: ما در استان به دنبال اجرای طرح‌هایی هستیم که نیاز استان و کشور را بتوانیم بر طرف کنیم.

وی با بیان اینکه نباید بخش‌هایی که نیازمند توسعه نیستند را برای سرمایه‌گذاری برای توسعه در اولویت قرار دهیم، ادامه داد: باید بخش‌هایی که نیازمند توسعه هستند در اولویت قرار دهیم و به میزان توسعه در واحد‌های تولیدی قانع نباشیم.

وی تصریح کرد: در تولیدات باغی تولید سیب و انگور آذربایجان غربی مطلوب است اما باید به این تولیدات اکتفا نشود زیرا به نسبت اراضی موجود در استان باید حداقل یک میلیون و 560 تن از میزان هکتار موجود در استان تولید داشته باشیم.

مختاری با اعلام این نکته که کشور و به ویژه آذربایجان غربی در مقایسه با سایر استان‌ها و کشور‌ها تولید قانع کننده‌ای دارد، گفت: یا توجه به ظرفیت و توانمندی‌های موجود در استان تولید 350 هزار تن راضی کننده نیست.

مدیر کل جهاد کشاورزی آذربایجان غربی اضافه کرد: استان آذربایجان غربی از حیث تولیدات دامی بیش از نیاز استان تولید می‌کند اما با این حال در تولیدات دامی مثل تخم‌مرغ همچنان نیاز احساس می‌شود.

مختاری گفت: با توجه به اینکه در بخش آب مصرف شده حوزه کشاورزی با چالش‌هایی مواجه هستیم اما باز هم با این میزان مصرف مرگ دریاچه ارومیه را خواهیم داشت.

وی با تاکید بر این نکته که پروژه‌ها آب و خاک بسیار مهم هستند، خاطرنشان کرد: 88 درصد آب از آذربایجان غربی استهسال می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: برای مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی از حیث اینکه دغدغه مصرف از بین برود در مورد برنامه‌های آب و خاک اقداماتی انجام می‌گیرد./ز

برچسب ها: کشاورزی ، محصول ، ارومیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.