سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بجنورد/

بخار پز کردن، سالم ترین روش پخت سبزیجات

بخار پز کردن، بهترین و سالم ترین روش پخت سبزیجات است.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد،مسئول بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی با اعلام این مطلب گفت : با بخار پز کردن بیش از روش های دیگر ویتامین های موجود در سبزیجات حفظ می شود و افراد می توانند از مزایای آن بهره مند شوند.

نسرین عیلزاده افزود : بخار پز کردن شیوه ای سالم و مفید برای پخت سبزیجات است زیرا در این روش از هیچ نوع روغنی استفاده نمی شود و ارزش غذایی آن حفظ می شود.

وی تصریح کرد : برای انواع سبزیجات به ویژه سبزیجات برگ سبز تیره، انواع کلم، لوبیا سبز، هویج، اسفناج و برگ چغندر می توان از این روش پخت استفاده کرد.

وی اظهار داشت : سرخ کردن، روش سریع پخت سبزیجات است که باید به میزان روغن مصرفی آن توجه بیشتری داشت و از این روش بیشتر می توان برای سبزیجات وصیفی جاتی نظیر فلفل، قارچ و گوجه فرنگی استفاده کرد./س

برچسب ها: سبزی ، بخارپز ، استان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.