رادمند در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: گاو شیری برای تولید بیشتر و مطلوب به مواد مختلفی نیاز دارد تا بتواند آنها را به شیر و یا گوشت تبدیل کند.
وی با توصیه ای به گاوداران تشریح کرد: یک گاودار باید مواد مورد نیاز خود را بشناسد و بتواند مواد لازم را به موقع و به میزان مورد نیاز تهیه و در اختیار گاو قرار دهد.
رادمند ادامه داد: کارشناسان نژاد گاو را یکی از دلایل عمده تولید شیر و گوشت می دانند.
کارشناس مسئول دام سنگین سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: تغذیه نامناسب و غیرعلمی عاملی برای کم تولید بودن گاو محسوب می شود.
وی اظهار داشت: جایگاه نگهداری گاو باید از نظر نور و جریان هوای تازه مطلوب باشد و به طور مرتب و منظم سمپاشی شده تا از وجود میکروب ها و کنه ها پاک شود.
رادمند با عنوان نمودن مزایا مثبت بهره گیری از گاوهای آمیخته تاکید کرد: آمیخته گری یا دورگ گیری و به زبان ساده مخلوط نمودن دو نژاد اصیل و بومی و ایجاد یک نسل جدید راهکاری برای تولید شیر و گوشت بیشتر قلمداد می شود/س