سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

اثرات بهداشت جایگاه دام در تولید گوشت

کارشناس مسئول دام سنگین سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: رعایت بهداشت حیوان و جایگاه آن نیز ر تولید شیر و گوشت تاثیر بسیاری دارد و اگر گاوهای اصیل و با تولید بالا هم از نظر بهداشتی کنترل و مراقبت نشوند، تولید شیر و گوشت آنها کاهش خواهد یافت.

رادمند در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: گاو شیری برای تولید بیشتر و مطلوب به مواد مختلفی نیاز دارد تا بتواند آنها را به شیر و یا گوشت تبدیل کند.

وی با توصیه ای به گاوداران تشریح کرد: یک گاودار باید مواد مورد نیاز خود را بشناسد و بتواند مواد لازم را به موقع و به میزان مورد نیاز تهیه و در اختیار گاو قرار دهد.

رادمند ادامه داد: کارشناسان نژاد گاو را یکی از دلایل عمده تولید شیر و گوشت می دانند.

کارشناس مسئول دام سنگین سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: تغذیه نامناسب و غیرعلمی عاملی برای کم تولید بودن گاو محسوب می شود.

وی اظهار داشت: جایگاه نگهداری گاو باید از نظر نور و جریان هوای تازه مطلوب باشد و به طور مرتب و منظم سمپاشی شده تا از وجود میکروب ها و کنه ها پاک شود.

رادمند با عنوان نمودن مزایا مثبت بهره گیری از گاوهای آمیخته تاکید کرد: آمیخته گری یا دورگ گیری و به زبان ساده مخلوط نمودن دو نژاد اصیل و بومی و ایجاد یک نسل جدید راهکاری برای تولید شیر و گوشت بیشتر قلمداد می شود/س

برچسب ها: جایگاه ، دام ، گوشت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.