سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

عدم بسته بندی مناسب میوه وسبزی، عامل خسارات تا50 درصدی به محصول

مدیرباغبانی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: خسارت هاي بعد از برداشت ميوه ها و سبزي ها، قبل از رسیدن به دست مصرف کننده،بین 20 تا 50درصد در نوسان می باشد.

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، اسکندری، با بیان این مطلب گفت: میوه زردآلو به دلیل داشتن شدت تنفسی زیاد و سرعت فرآیند رسیدگی، عمر انباری کوتاهی داشته و بایستی در زمان کوتاهی پس از برداشت، به بازار عرضه شود و بسته بندی مناسب این محصول،ارزش اقتصادی آن را به صورت قابل توجهی افزایش ودرآمد بهره برداران را ارتقا می بخشد.

 وی با بیان اینکه نگهداري میوه و سبزي درشرايط معمولی، موجب خشكی سريع آنها شده ودر نهايت پژمردگي را به دنبال خواهد داشت افزود: هدف اصلي بسته بندي ميوه ها وسبزي ها، حفاظت محتويات درون بسته در طول زمان ذخيره سازي، حمل و توزيع در برابر فساد داخلي بوده كه علت اصلی تخریب بافت محصولات، دلایل فيزيكي، شيميايي بيولوژيكي است.

مدیرباغبانی سازمان جهادکشاورزی استان ادامه داد: امروزه مواد بسته بندي فراواني در بازار وجود دارد كه هر كدام با ويژگي هاي خاصي طراحي وانتخاب درست بسته بندي، نه تنها به دانش فيزيكي، شيميايي و ويژگي هاي ميكروبيولوژيكي ميوه ها و سبزي ها، بستگي دارد، بلكه به خصوصيات كاربردي مواد بسته بندي قابل دسترس براي محصول خاص، يا فن‌آوري حفاظتي نیز وابسته بوده و بسته بندي هابايد امكان سردسازي سريع محتويات را داشته، همچنين نفوذپذيري پوشش های بسته بندی نسبت به گازها، از اهميت به سزايي برخوردار است./س

برچسب ها: میوه ، سبزی ، محصول
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.