گفتني است: دليل مصرف اين ميوه در طول پرواز آساني هضم، رفع مشكلات گوارشي، مقوي بودن، طعم خوش و البته خواص درماني آن است كه انع از خشكي و سفتي عضلات و بروز ترومبوز وريدي در عضلات و احيانا سكته قلبي در برخي افراد ميشود.
بررسيها نشان ميدهند؛ در كنار مصرف ميوه مصرف مايعات به همراه قدم زدن به صورت دورهاي در هواپيما نيز ميتواند اثر بسيار مثبتي در جلوگيري از خشكي عضلات داشته باشد.
پزشكان در عين حال توصيه ميكنند تا افراد در هواپيما از خوردن مواد غذايي ناشناخته كه آنها را قبلا نخوردهاند و يا مصرف آجيل و به ويژه بادام زميني جدا خودداري كنند، همينطور در توالي خوردن مواد غذايي دقت كردند تا مواد سرد و گرم را بالافاصله نخورند تا به طور ناگهاني دچار مشكلات دندان نشوند./ع2