سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساری /

تولید بیش از چهار هزار تن گوشت سفید مرغ در بهشهر

چهار هزار و 357 تن گوشت سفید مرغ از آغاز امسال تاکنون در بهشهر تولید شد

مدیر جهاد کشاورزی بهشهردر گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری ارزش ریالی گوشت سفید در این شهرستان را 234 میلیارد ریال بیان کرد.

قنبری افزود: با توجه به پتانسیل و ظرفیت های بالای موجود در پرورش مرغ و تولید و تأمین گوشت سفید در مازندران، پرورش دهندگان مرغ گوشتی شهرستان بهشهر از آغاز امسال تا مرداد اقدام به جوجه ریزی بیش از دو میلیون و 354 هزار قطعه در سالن های پرورش مرغ گوشتی این شهرستان کردند./س

برچسب ها: تولید ، گوشت ، بهشهر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.