اسماعيل زكيپور
ملك آبادي عضو دانشكده كشاورزي دانشگاه تربيت مدرس در گفتگو با خبرنگار باشگاه
خبرنگاران، افزود: تانناز يكي از آنزميهاي بساير رايج در تمام قارچها ميباشد و
دراين ميان قارچهاي گونه هاي آسپزريلوس، موكور، پني سيليوم بيشتر از همه
مورد مطالعه قرار گرفتهاند اما جستجو جهت يافتن توليدكنندگان بهتر اين آنزيم
ادامه دارد.
وي در ادامه
اظهار داشت: رايجترين روش براي جداسازيقارچ هاي توليد كننده تانناز جداسازي آنها
از محيطهاي غني از تانن ميباشد كه در اين تحقيق از ضايعات كپك زده چاي بدين
منظور استفاده شد.
گفتني است؛ زهره
حميدي اصفهاني، محمدعلي سحري، محمدحسين غزيزي از ديگر محققان طرح توليد آنزيم از
كپك بومي جداسازي شده هستند./ع2