عباسی افزود: حفظ نخبگان بومی در سطح استان، یکی از عوامل مهم در زمینه پیشرفتهای مهم و دستیابی به توسعه خواهد بود.
وی تصریح کرد: با آمادهسازی زیرساختهای لازم علاوه بر جلوگیری از مهاجرت نخبگان میتوانیم به یکی از قطبهای پذیرش نخبگان و فعالیت علمی و پژوهشی آنها در زمینههای مختلف در سطح استان را فراهم کنیم.
رئیس جهاد دانشگاهی استان زنجان با اشاره به اجرای برنامههای مختلف فرهنگی با تکیه بر فرمایشات مقام معظم رهبری در جهاد دانشگاهی زنجان ادامه داد: در حال حاضر معاون فرهنگی جهاددانشگاهی در چهار دانشگاه بزرگ استان دارای شعبه بوده و برای انجام برنامههای فرهنگی با 15 مرکز آموزشی اقدام به عقد تفاهمنامه کرده و همچنین در 31 مرکز فرهنگی اقدام به برگزاری برنامههای مختلف فرهنگی کردهایم.
عباسی با اشاره به عملکرد این دانشگاه گفت: اجرای بیش از 346 برنامه که طی آن54 هزار نفر بهویژه قشر جوان تحت پوشش قرارگرفتند.
وی ادامه داد: از جمله این برنامهها برگزاری 212 نشست دینی، برگزاری 35 کارگاه تخصصی و برپایی 10 نمایشگاه با عناوین مختلف بوده است.
رئیس جهاد دانشگاهی استان زنجان یاد آورشد: با توجه به تجربه های مختلف نمایشگاهی این واحد از جمله برپایی سلسله نمایشگاههای "آب و آیینه " و نمایشگاه "شبکه خاکستری" که با استقبال گسترده روبرو شده و از بازخورد مثبتی در مخاطبین برخوردار بوده است و بر این اساس در اختیار داشتن یک نمایشگاه دائمی برای این واحد ضروری بود و در این راستا با پیگیری های صورت گرفته هم اکنون 500 متر فضای نمایشگاهی استاندارد در محل دانشگاه زنجان آماده افتتاح و بهرهبرداری است.
عباسی با بیان اینکه از اولین مراکزی هستیم که در زمینه تاریخ شفاهی انقلاب اسلامی ایران برنامه مدون اجرا کردیم، خاطرنشان کرد: تاکنون دوطرح در سطح کشور در این خصوص اجرا شده بود که استان زنجان سومین طرح مهم در این خصوص را به اجرا در آورده است./س