به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد ازگیل
داراى مقدار زیادى کربوهیدرات است که موجب تولید انرژى در بدن میشود.
ازگیل به دلیل داشتن ویتامین C برای کمخونی ناشی از فقر آهن مفید است.
خوردن ازگیل خام و بهخصوص نارس که تانن بیشترى
دارد، برای معالجه خونریزىهاى داخلى مانند بواسیر، خونریزى رحمى و... تأثیر
شفابخش دارد.
در معالجه زخم دهان و تورم مخاط گلو مؤثر است؛
بدین منظور باید 50 گرم از برگ درخت ازگیل را در یک لیتر آب بجوشانند و چند مرتبه
در شبانهروز با کمى از آن دهان را بشویند و غرغره کنند.
میوه تازه و رسیده ازگیل یا کنسرو آن براى درمان
اختلال قاعدگى خانمها مفید است.
ازگیل به دلیل داشتن لعاب، سینه را نرم میکند،
عطش را فرو مینشاند و ضد صفراست.
ضماد ازگیل جوشهای بدن را ازبین میبرد.
دقت کنید: هسته ازگیل به علت داشتن اسید
سیانیدریک، عنصری سمی است و خوردن آن خطرناک است/س.