" سيد باقر حسيني" نماينده مردم زابل، زهك و هيرمند در مجلس در گفتگو با
خبرنگار پارلماني باشگاه خبرنگاران، با اشاره به تحولات سوريه و احتمال حمله نظامي آمريكا به اين كشور اظهار داشت: آمريكا و همپيمانانش به بهانه يافتن سلاحهاي كشتار جمعي، به عراق حمله و اين كشور را اشغال كردند.
وي در ادامه افزود: همچنين آمريكا به بهانه مبارزه با تروريسم وارد افغانستان شد كه اين هم نهتنها نتيجه مثبتي بههمراه نداشت بلكه مشكلات فراواني بهوجود آورد.
عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با اشاره اعمال سياستهاي يك بام دو هواي آمريكا براي رسيدن به اهدافش، تصريح كرد: اين كشور هرگاه از سوي تروريستها احساس خطر كند به مقابله با آن ميپردازد، اين در حالي است كه در جايي اگر از سوي اين گروهها منافعش تامين شود، از آنها بهره ميگيرد.
نماينده مردم زابل در مجلس با اشاره به ادعاي غرب عليه سوريه مبني بر استفاده دولت از سلاح شيميايي عليه مردمش، اظهار داشت: ادعاهاي اخير مقامات غربي عليه سوريه بي اساس بوده و اين در حالي است كه اسناد و شواهد زيادي وجود دارد كه آمريكا و غرب حاميان اصلي معارضين مسلح سوري هستند و سلاحهاي كشتار جمعي را در اختيار آنها قرار دادهاند.
وي ادامه داد: دولت سوريه هرگز از سلاحهاي شيميايي عليه مردم بيدفاع خود استفاده نميكند.
حسيني همچنين با اشاره به مخالفت 80 درصدي مردم آمريكا با حمله نظامي به سوريه بيان كرد: مردم آمريکا با سياستهاي جنگطلبانه مقامات خود مخالف هستند، چراكه ميدانند اين جنگ به ضرر آنها و به نفع رژيم غاصب صهيونيستي تمام ميشود.
شبکه انبیسی با انتشار نظرسنجیاي اعلام کرد كه حدود 80 درصد مردم آمریکا معتقدند کنگره باید درباره اقدام نظامی بر ضد سوریه تصمیم بگیرد.
در این نظر سنجی آمده است كه اغلب آمریکاییها از باراک اوباما رئیس جمهور کشورشان میخواهند پیش از هر اقدامی درباره سوریه تایید کنگره را به دست آورد.
50 درصد آمریکاییها نیز بر این عقیدهاند که آمریکا نباید به دلیل استفاده از سلاحهای شیمیایی در سوریه به این کشور حمله کند.
عضو كميسيون امنيت ملي در پايان همچنين با اشاره به برگزاري اجلاس گروه 20 در روسيه خاطر نشان كرد: نقش كشورهاي منطقه در پايان دادن به بحران سوريه بسيار مهم است بنابراين اگر كشوري براي حمله به سوريه با آمريكا متحد شود در واقع به زيادهخواهيهاي رژيم صهيونيستي در منطقه كمك كرده است، بنابراين بايد در برابر اين اقدام عزم جدي ايجاد شود.
اجلاس گروه بیست معمولا برای بررسی اوضاع اقتصادی جهان تشکیل میشود اما بحران سوریه موجب شده است باراک اوباما رئيس جمهور آمريكا برای حمایت از تصمیم حمله نظامی این کشور به سوریه، تلاش کند بزرگترین ائتلاف بینالمللی را برای اقدام نظامی علیه بشار اسد تشکیل دهد.
ولادیمیر پوتین، رئیسجمهوری روسیه و میزبان نشست گروه بیست، که با حمله نظامی علیه رژیم دمشق مخالف است در آغاز این اجلاس در بیانیهای گفت شماری از کشورهای شرکت کننده از او خواستهاند بحران سوریه در دستور کار این اجلاس قرار گیرد.
انتهاي پيام/