جعفري
در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک افزود: پارسال حدود ۲۳هزار تن گندم در اين شهرستان توليد شد كه اين رقم امسال به ۲۷هزار و ۸۰۰ تن افزايش يافته است.
وی علت افزايش توليد گندم در شهرستان را ساماندهي و مديريت مصرف آب با اجراي آبياري تحت فشار، استفاده مناسب از كود هاي زيستي نانو و بيولوژي و مبارزه به موقع و اصولي با آفاتي مثل سن غلات و علفهاي هرز در مزارع بيان كرد.
جعفري بيان كرد: اين ميزان محصول از شش هزار و۵۰۰ هكتار گندم آبي و هفت هزار و۳۰۰ هكتار گندم ديم برداشت شده است.
مدير جهاد كشاورزي خمين افزود: دو هزار تن از گندم توليدي مصرف بذري ،۱۴۰ تن بذر گواهي شده، حدود هشت هزار تن به نرخ تضميني تحويل سازمان تعاون روستايي و مابقي به واسطه ها و يا در بازار آزاد فروخته شده است.
جعفري گفت: برداشت محصول گندم ۹۰درصد به وسيله كمباين و مابقي به وسيله دروگر و دستي انجام شد.
۵۲ درصد از ۱۱۰هزار نفر جمعيت شهرستان خمين به كار كشاورزي مشغول هستند./ز