سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چرا ميوه و سبزي به همه نمي سازد؟

دانشمندان به تازگي دريافته اند كه مصرف ميوه و سبزي حتي به ميزان يكسان بين همه افراد داراي تأثير مثبت و خاصيت محافظت بخشي در مقابل بيماري ها نمي باشد.

به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، بر اساس جديدترين پژوهش ها، دانشمندان با مطالعه بر روي گروه هاي داوطلبان و دادن رژيم غذايي يكسان به آن ها متوجه تفاوت در ميزان جذب ويتامين ها و مواد مغذي موجود در ميوه ها و سبزيجات در بدن هر يك از داوطلبان شدند.

گفتني است، پزشكان علت اين امر را تفاوت در نحوه سوخت و ساز و متابوليسم متفاوت بدن هر يك از افراد مي دانند.

بررسي ها نشان مي دهند، سن، جنسيت، نژاد، ميزان افسردگي و يا ساير بيماري هاي مزمن و به خصوص ميزان باكتري هاي موجود در روده در جذب ويتامين ها و مواد آلي موجود در ميوه ها و سبزيجات بسيار مؤثر است.

يكي از مهمترين آنتي اكسيدان هاي موجود در ميوه ها، فلانوئيدها است اما در هر حال پزشكان به همه افراد توصيه مي كنند تا حتماً رژيم غذايي سالمي داشته باشند و از ميوه ها و سبزيجات تازه تا حد امكان در رژيم غذايي خود استفاده كنند./ح

برچسب ها: میوه ، بیماری ، افسردگی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.