سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هشدار شاخه‌هاي نظامي گروههاي فلسطيني به رژیم صهیونیستی

شاخه‌هاي نظامي گروههاي فلسطيني در نوار غزه با تأکيد بر آمادگي نظامي خود ، به رژيم صهيونيستي هشدار دادند صبرشان از حملات مکرر اين رژيم به مسجد الاقصي در قدس اشغالي و ملت فلسطين لبريز شده است.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگارانبه نقل از شبکه تلويزيوني المنار ، همزمان با ادامه حملات مکرر صهيونيستها به مسجد الاقصي ، شاخه هاي نظامي گروههاي فلسطيني نيز تأکيد کردند براي مقابله با هرگونه حمله اشغالگران  صهيونيست به فلسطينيان متحد هستند .
عبد الناصر عون خبرنگار المنار در گزارشي گفت تعدادي از گروههاي فلسطيني به صورت مشترک در اردوگاه جباليا در شمال نوار غزه رژه رفتند .
ابو محمد سخنگوي گردانهاي مجاهدين گفت :همه گروههاي اسلامي و ملي متحد هستند و با اين  دشمن مستبد و زورگوي اشغالگر مقابله خواهند کرد.
گروههاي مقاومت تأکيد کردند صبرشان در قبال حمله به قدس و سرزمينهاي فلسطيني لبريز شده است.
آنها همچنين با ازسرگيري مذاکرات بين تشکيلات خودگردان فلسطيني و اشغالگران مخالفت کردند.
ابوعبيده سخنگوي گردانهاي قسام شاخه نظامي جنبش حماس گفت : ما به کسي مجوز نداده ايم که بر سر اصول امت مذاکره کند. ما قوي هستيم زيرا بر حقيم .
شاخه هاي نظامي مقاومت با رژه مستقيم ، وحدت ملي بين گروهها را به نمايش گذاشتند .
آنها به لزوم اتحاد و انسجام در سطح خوب و هوشياري در قبال طرحهاي اشغالگران دعوت کردند .
اشغالگران با بهره برداري از سرگرمي کشورهاي عربي به اوضاع داخلي خود در تلاشند تنش آفريني کنند .
ابو خالد سخنگوي گردانهاي مقاومت ملي گفت : ملت فلسطين و شاخه هاي نظامي آن يکدل هستند . شاخه هاي گروههاي فلسطيني يک اتاق عمليات مشترک تشکيل مي دهند تا منازعه بين فلسطينيان و دشمن را اداره کنند به خصوص با توجه به اين وضع کنوني و مشکلاتي که وجود دارد.
ابو احمد از گردانهاي انصار گفت : مسجد الاقصي به عنوان قبله نخست ما باقي خواهد ماند . اصول ما نيز تغيير نخواهد کرد و به خاطر اين اصول جانمان و فرزندانمان و هستي خود را نيز فدا مي کنيم .
عبد  الناصر عون در پايان گفت با توجه به اينکه بادهاي جنگ  در منطقه وزيدن گرفته است ، مقاومت فلسطين اعلام کرد آماده مقابله است . اين يک پيام روشن به اشغالگران است که تلاش مي کنند با حملات روزانه به مسجد الاقصي از اوضاع کنوني در منقطه بهره برداري کنند .
برچسب ها: بین الملل ، فلسطین ، غزه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.