سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توليد بيش از 500 تن شيره انگور در فارس

بيش از 500 تن شيره انگور در فارس توليد شد.


به گزارش  سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران شيره انگور يکي از فرآورده هاي جانبي تاکداران استان فارس است و علاوه بر اينکه با ارده مصرف مي شود در فصل زمستان با برف مخلوط  و بسيار خوش طعم و خوش مزه است.
شيره انگور ضد نفخ ، درمان کننده يرقان ، تسکين دهنده دردهاي رماتيسم و وريدي و سرشار از ويتامين a ، b و c است.
فارس با 78 هزار و 646 هکتار سطح زيرکشت انگور و توليد سالانه بيش از 620 هزار تن محصول از لحاظ سطح زير کشت و توليد محصول مقام نخست کشور را دارد.
عمده انگور فارس در شهرستانهاي شيراز ، فيروزآباد ، کوار، ممسني ، کازرون ، داراب و اقليد برداشت مي شود.
ارقام انگور فارس به ترتيب زمان برداشت ياقوتي ، بيدانه کشمشي، عسگري ، رطبي ، شاهرودي و شيرازي ريش بابا است.

برچسب ها: انگور ، فارس ، تولید
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.