سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برای پیشگیری از افت قند خون؛

زنان باردار میان وعده مصرف کنند

میان وعده ها نقش اساسی در پیشگیری از ضعف گرسنگی و افت قند در زنان باردار دارند.

دکتر مهین سبحانی جراح متخصص زنان در گفتگو با خبرنگار  علمي باشگاه خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: در طول بارداری به دلیل ریفلاکس اسید معده زنان باردار باید تعداد وعده غذا را بیشتر و در عوض در هر وعده مقدار کمتری غذا بخورد.

وی افزود: این مواد غذایی باید بیشترین و کم چرب بوده تا به کارکرد دستگاه گوارش کمک کند و در ضمن تمام ریز مغذی ها ویتامین ها و مینرال های مورد نیاز را به بدن مادر برساند.

این متخصص خاطرنشان کرد: میان وعده ها نقش اساسی در پیشگیری از ضعف گرسنگی و افت قند در زنان باردار بازی می کنند.

سبحانی اظهار داشت: ماست، غلات، شیر شکلات، نان تست، سالاد  ،مرکبات و سیب به ترتیب از میان وعده های انرژی از صبحگاهی و ضد تهوع هستند که مصرف آن بسیار مفید است.

وی تصریح کرد: مصرف آب معدنی حاوی منیزیم از بروز خستگی گرفتگی عضلات و یبوست در زنان باردار پیشگیری می کند.

شایان ذکر است: میوه های خشک حاوی فروکتوز و انواع ویتامین هاست که تا وعده بعد زنان باردار را سیر نگه می دارد./ع2

برچسب ها: باردار ، خون ، قند
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.