سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سمنان/

افزایش بیش ازدو برابری تولید زردآلو در استان سمنان

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از افزایش بیش ازدو برابری تولید زردآلو در این استان در مقایسه با تولیدات 5 سال گذشته خبرداد .

به گزارش باشگاه خبرنگاران سمنان ، تولید این محصول در استان از 22 هزار و 846 تن در سال 88 امسال به بیش از 50 هزار تن و سطح زیر کشت این محصول با افزایش 24 درصدی نیز از 5 هزار و22 هکتار سال 88 به حدود 6 هزار و 200 هکتار رسیده است .

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: افزایش تولید بیشتر از افزایش عملکرد درواحد سطح حاصل شده است و شهرستان شاهرود با 70 درصد کشت زردآلوی استان،بیشترین سطح زیر کشت و شهرستان دامغان بیست درصد کشت و سایر شهرستان ها هم ده درصد سطح زیر کشت زردآلوی استان را به خود اختصاص داده اند.

رضایی افزود : با توجه به موقعیت استان سمنان در مسیر حرکت غرب به شرق و برعکس و نزدیکی به مراکز عمده مصرف استان های هم مجاور ، حدود 80 درصد زردآلوی استان بصورت تازه خوری مصرف ، به میزان ده درصد نیز به کشورهای آسیای میانه صادر و بقیه در استان مصرف و فرآوری می شود .

قوامی ، شاهرود، رجبعلی ، جهانگیری و نصیری مهمترین ارقام زردآلوی تجاری استان سمنان هستند ./س
برچسب ها: زردالو ، افزایش ، سمنان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.