به گزارش
باشگاه خبرنگاران سمنان ، تولید این محصول در استان از 22 هزار و 846 تن
در سال 88 امسال به بیش از 50 هزار تن و سطح زیر کشت این محصول با افزایش 24 درصدی
نیز از 5 هزار و22 هکتار سال 88 به حدود 6 هزار و 200 هکتار رسیده است
.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: افزایش تولید
بیشتر از افزایش عملکرد درواحد سطح حاصل شده است و شهرستان شاهرود با 70 درصد کشت
زردآلوی استان،بیشترین سطح زیر کشت و شهرستان دامغان بیست درصد
کشت و سایر شهرستان ها هم ده درصد سطح زیر کشت زردآلوی استان را
به خود اختصاص داده اند.
رضایی افزود : با توجه به موقعیت استان سمنان در مسیر حرکت غرب به شرق و
برعکس و نزدیکی به مراکز عمده مصرف استان های هم مجاور ، حدود 80 درصد زردآلوی
استان بصورت تازه خوری مصرف ، به میزان ده درصد نیز به کشورهای آسیای میانه صادر و
بقیه در استان مصرف و فرآوری می شود .
قوامی ، شاهرود، رجبعلی ، جهانگیری و
نصیری مهمترین ارقام زردآلوی تجاری استان سمنان هستند ./س