سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اراک/

روغن حیوانی دارای خاصیت سرطان‌زایی کمتری است

روغن حیوانی به دلیل این که مقدار کمتری اسید چرب ترانس دارد از خاصیت ضد سرطانی بیشتری برخوردار است.

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ،روغن‌ها به دو نوع اشباع و غیراشباع تقسیم می‌شوند و بر این اساس روغن حیوانی که جزء روغن‌های غیراشباع است بدلیل دارا بودن مقدار کم اسیدهای چرب ترانس مفیدتر بوده و دارای خاصیت سرطان‌زایی کمتری است اما نباید تعادل در مصرف این ماده‌ غذایی را فراموش کرد.

قبل از مصرف هر ماده‌ غذایی باید به تاریخ انقضاء و تولید، پروانه ساخت و بهره برداری آن توجه کرد، بو، رنگ و مزه غذا مولفه‌های مهمی در تشخیص سلامت یک ماده‌ غذایی است.

سبزیجات در حین خرد کردن مقداری از املاح و ویتامین خود را از دست می‌دهند که با این اوصاف باید در زمان پخت و مرحله نگهداری آنها در فریزر برای جلوگیری از دست رفتن مواد غذایی به جای سرخ کردن از شیوه بخارپز استفاده کرد و نباید سبزیجات را بیشتر از 6 ماه در فریزر نگهداری کرد./س

 

برچسب ها: روغن ، حیوانی ، سرطان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.