سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اراک/

انگور تنظیم کننده قند خون و کنترل کننده فشار خون

انگور میوه‌ای است که شامل ویتامین‌های آ، ب و ث است و می‌توان از آن به عنوان تنظیم کننده قند خون و مولدی برای خون استفاده کرد.

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ،این میوه دارای مقادیری منیزیم، کلسیم، آهن، فسفر، پتاسیم و آلبومین است.

این میوه برای درمان بیماری‌های یبوست، عوارض روماتیسم، کم خونی و حتی پیشگیری از سرطان سودمند است، انگور پتاسیم زیادی دارد که به جبران ضعف بدن کمک می‌کند و در کنترل فشار خون موثر است.

انگور برای سلامتی قلب، ریه و کلیه نافع است، این میوه به دلیل داشتن املاح و مواد سلولزی، ملین بوده و برای مبتلایان به اوره بالای خون(نقرس) مناسب و سازگار است.

این میوه ترشحات غدد کبد را زیاد می‌کند و مواد سوخته را از بدن دفع کرده و در کودکان باعث رفع نرمی استخوان می‌شود.

انگور قرمز برای تصفیه خون و خون سازی از انگور سبز هم بهتر است و افرادی که قند خون پایین دارند می‌توانند از انگور بهره زیادی ببرند و بهتر است چند بار در روز آن را مصرف کنند.

انگور یکی از میوه های ضد سرطانی شناخته شده و این به خاطر خواص ضد عفونی‌کنندگی آن است، افرادی که در دوره نقاهت یک بیماری هستند و یا ضعف عمومی بدن دارند و در نتیجه قدرت دفاعی بدن آنها کم شده است، سعی کنند به مقدار زیادی انگور مصرف کنند.

برگ این میوه مقوی و قابض و دم کرده آن فوائد زیادی دارد، آب غوره نیز در رفع ورم مخاط لثه و دهان و سرکه حاصل از تخمیر دانه انگور در تسکین خارش پوست و جلوگیری از خونریزی‌ها بکار می‌رود.

دانه‌های خشک انگور صفرا و بلغم را دفع و خستگی را رفع و حالت انبساط به وجود می آورد. انگور و برگ و شیره و دانه‌های خشک شده و دانه‌های نارس(غوره) و دانه تخمیر شده(سرکه) در همه حال مصرف غذایی دارند./س

برچسب ها: انگور ، تنظیم ، فشار خون
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.