سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه /

آغاز برداشت پیاز از مزارع شهرستان هرسین

کار برداشت پیاز از سطح بیش از 500 هکتار از اراضی شهرستان هرسین آغاز شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

مدیرجهاد کشاورزی هرسین گفت: در شهرستان هرسین امسال سطح زیرکشت پیاز، 10 درصد کاهش یافته که علت اصلی آن خشکسالی های اخیر و محدودیت منابع آبی و کاهش میزان بارندگی ها و پایین رفتن سطح آب های زیرزمینی است.


مهندس جلیلیی با بیان اینکه سال گذشته بیش از 30 هزار تن پیاز در این شهرستان تولید شد، پیش بینی کرد، امسال نیز همین میزان تولید شود.

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان هرسین گفت : متوسط عملکرد پیاز هرسین نسبت به سال گذشته افزایش یافته و از 50 تن در هکتار به رقم 55 تن در هکتار رسیده است


استفاده از روش های جدید مبارزه با بیماری ها و علف های هرز و در مجموع افزایش دانش فنی کشاورزان  علت اصلی بالا رفتن متوسط عملکرد پیاز در این شهرستان بو ده است
وی  افزود : پیاز تولیدی هرسین رقم پیاز قرمز آذر شهر است که از انواع مرغوب پیاز به حساب می آید،عطر، طعم و مزه تند و منحصر به فرد این رقم  از دیگر دلایل مرغوبیت آن است
برداشت پیاز در هرسین تا اواخر شهریور ماه ادامه دارد. /س

 

برچسب ها: کرمانشاه ، برداشت ، پیاز
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.