وی فرهنگ وهنرایرانی را سرشار از آموزه های دینی برشمرد و گفت: بخش مهمی ازسبد حمایتی این وزارتخانه به کالاهای فرهنگی از جمله فیلم، کتاب و برگزاری جشنواره های دینی اختصاص دارد.
جنتی سپس به اهمیت توسعه مساجد اشاره کرد وگفت: ازنتایج مهم توسعه کمی و کیفی مساجد و برنامه های قرآنی درکشور، تقویت مبانی فرهنگی، رفتاری و اعتقادی جامعه است بنابراین باید این توسعه کمی و کیفی در دستورکارقرار گیرد.
وی افزود: دربرنامه پنجم توسعه اقتصادی فرهنگی و اجتماعی کشورتوجه خاصی به مقوله نمازشده و تمام مراکز اقامتی مکلف شده اند مکانهایی برای اقامه نماز درنظر بگیرند و آنها را توسعه بدهند.
دکتر جنتی ادامه داد: باید تلاش کرد ضمن افزایش کمی مراکز اقامه نماز تعداد نمازخوانهای جامعه هم افزایش یابد .
وزیرفرهنگ وارشاد اسلامی به برتری ستاد اقامه نماز وزارتخانه متبوع خود در طی 6سال گذشته اشاره و اظهارامیدواری کرد که این روند ادامه یابد.
سخنرانی سرپرست وزارت آموزش و پرورش دراجلاس سراسری نماز
سخنرانی سرپرست وزارت آموزش و پرورش دراجلاس سراسری نماز
سخنرانی سرپرست وزارت آموزش و پرورش دراجلاس سراسری نماز خرم آباد/ واحدمرکزی خبر/ عادی/سخنرانی سرپرست وزارت آموزش و پرورش دراجلاس سراسری نماز سرپرست وزارت آموزش و پرورش در بیست و دومین اجلاس سراسری نمازگفت: وظیفه آموزش و پرورش انتقال فرهنگ است که از دوسرچشمه اسلامی و ایرانیت سرچشمه گرفته و ازترکیب آنها می توان نتیجه گرفت که آموزش و پرورش، تکلیفی جز انتقال فرهنگ و اقامه نمازندارد.
دکترفانی سپس به موانع توسعه فرهنگ نمازدرمدارس اشاره کرد وگفت:درحال حاضرفضای فیزیکی اقامه نمازدربرخی مدارس نامناسب و ناکافی است ازسوی دیگربه اندازه مورد نیاز،امام جماعت نیز در مدارس وجود ندارد که باید با تلاش پیگیراین موانع را رفع کنیم.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش درادامه، مشارکت وحضورمدیر ومعلم مدرسه در برنامه های اقامه نمازمدارس را امری مهم وکلیدی دانست وگفت: تأکید برچنین امری، باعث نهادینه شدن نماز درمدارس خواهد شد./س