به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري فرانسه، سناتور جان مک کين و سناتور ليندسي گراهام دو سناتور جمهوري خواه جنگ طلبي که از مدتها پيش خواهان مداخله بيشتر آمريکا در جنگ داخلي سوريه بودهاند، با باراک اوباما رئيس جمهوري آمريکا ديدار کردند.
سناتور مک کين در پايان اين ديدار به ساير جمهوري خواهاني که ممکن است تنها به خاطر ضربه زدن به رئيس جمهوري دموکرات به فکر راي منفي دادن به خواسته اوباما در مورد حمله سوريه باشند در مورد پيامدهاي اين اقدام به شدت هشدار داد.
وي گفت: به اعتقاد من مخالفت کنگره با خواسته رئيس جمهوري فاجعه بار خواهد بود.
مک کين افزود: مخالفت کنگره با حمله به سوريه به اعتبار آمريکا و رئيس جمهوري اين کشور لطمه خواهد زد. چيزي که هيچيک از ما خواهان آن نيستيم.
سناتور ليندسي گراهام سناتور ايالت کاروليناي جنوبي نيز در خصوص عواقب گسترده تر مخالفت با اقدام نظامي عليه سوريه هشدار داد.
سناتور گراهام گفت: من نمي توانم عراق يا افغانستان ديگري را تحميل کنم زيرا خواهان اين کار نيستم. رئيس جمهوري خود به شدت به فکر پيام هايي است که ما مي فرستيم.
اين دو سناتور همچنين پيشنهاد کردند آن چه اتفاق افتاده نشان دهنده تفکر شديد دولت در مورد سياست هايش در مورد سوريه است.
باراک اوباما تاکيد کرده است اقدام آمريکا که پيش بيني مي شود شليک موشک هاي کروز باشد محدود خواهد بود.
اما سناتور مک کين پيشنهاد کرد ممکن است اقدام نظامي آمريکا گسترده تر سطح پيش بيني شده باشد.
مک کين گفت: دلايلي در اختيار ما قرار داده شده که باعث شده ما باور پيدا کنيم ممکن است حملات نظامي بسيار جدي تري صورت گيرد. ما اکنون نياز به مشاهده جزئيات بيشتري داريم.
مک کين افزود هدف از حمله به سوريه ممکن است تضعيف توانايي هاي بشار اسد و تقويت گروهاي مخالف مورد بررسي قرار گرفته باشد.
سناتور ليندسي گراهام اظهار داشت دولت ، که ماه ها در مقابل پيشنهاد تامين تسليحات براي مخالفان سوري مقاومت کرد، ممکن است آماده باشد طرحي تازه را در مورد ارائه حمايت تسليحاتي از برخي گروه هاي مخالف سوري ارائه کند.
وي گفت: به نظر مي رسد دولت در حال طرحي مناسبي در مورد تقويت مخالفان دولت سوريه است و بازيگران منطقه اي مانند عربستان سعودي، ترکيه و اردن بايد نقش اصلي را در اين زمينه ايفا کنند.