داوود كاظمي، دبير كار گروه توسعه منابع انساني ستاد ويژه توسعه فناوري نانو در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي باشگاه خبرنگاران افزود: ستاد ويژه توسعه فناوري نانو از سال 1383 تاكنون با هدف تشويق و ترغيب محققان به فعاليت در حوزه نانو از تمامي پايان نامه هاي مرتبط با فناوري نانو به صورت برابر حمايت نموده است.
وي در ادامه اظهار داشت: با گذشت هشت سال از شروع اجراي برنامه، نتايج مثبت و اثربخش حمايت هاي تشويقي ستاد در افزايش اقبال عمومي به حوزه نانو به لحاظ كمي مشهود است و ستاد در نظر دارد برنامه جديدي براي افزايش كيفيت فعاليت هاي تحقيقاتي و دستيابي به نتايج كاربردي دنبال كند.
كاظمي گفت: در اين برنامه مبلغ حمايت تشويقي هر پايان نامه متناسب با موضوع، نتايج و اثرات آن خواهد بود.
بنابر گفته دبير كارگروه توسعه منابع انساني ستاد ويژه توسعه فناوري نانو اين برنامه از مهر ماه سال 92 آغاز شده و تا ابتداي مهر ماه سال 94 اجرا خواهد شد./ح