سنندج/
به گزارش خبر نگار باشگاه خبر نگاران ،یک متخصص تغذیه گفت: این میوه دارای مقادیری منیزیم، کلسیم، آهن، فسفر، پتاسیم و آلبومین است. وی افزود : انگور پتاسیم زیادی دارد که به جبران ضعف بدن کمک می کند و در کنترل فشار خون موثر است. این میوه به دلیل داشتن املاح و مواد سلولزی، ملین بوده و برای مبتلایان به اوره بالای خون(نقرس) مناسب و سازگار است.این متخصص تغذیه انگور را مقوی و مغذی خواند و اضافه کرد : این میوه بهشتی ترشحات غدد کبد را زیاد می کند و مواد سوخته را از بدن دفع می کند و برای کودکان باعث رفع نرمی استخوان می شود.زارعیان گفت : انگور قرمز برای تصفیه خون و خون سازی از انگور سبز هم بهتر است و افرادی که قند خون پایین دارند می توانند از انگور بهره زیادی ببرند و بهتر است چند بار در روز آن را مصرف کنید. انگور یکی از میوه های ضد سرطانی شناخته شده است و این به خاطر خواص ضد عفونی کنندگی آن است، افرادی که در دوره نقاهت یک بیماری هستند و یا ضعف عمومی بدن دارند و در نتیجه قدرت دفاعی بدن آن ها کم شده است، سعی کنند از انگور به مقدار زیادی مصرف کنند.زارعیان با بیان اینکه برگ این میوه مقوی و قابض و دم کرده آن فوائد زیادی دارد، خاطرنشان کرد: آب غوره نیز در رفع ورم مخاط لثه و دهان و سرکه حاصله از تخمیر دانه انگور در تسکین خارش پوست و جلوگیری از خونریزی ها بکار می رود.وی در پایان اضافه کرد : دانه های خشک انگور آن صفرا و بلغم را دفع و خستگی را رفع و حالت انبساط به وجود می آورد و در همه حال انگور و برگ و شیره و دانه های خشک شده و دانه های نارس(غوره) و دانه تخمیر شده(سرکه) مصرف غذایی دارند./س