سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مصرف بیش از حد گوشت قرمز موجب آلزایمر می شود

تحقیقات نشان می دهد که مصرف زیاد گوشت قرمز می تواند عامل ابتلا به آلزایمر شود.

دکتر سهیلا زاهدانی متخصص مغز و اعصاب در گفتگو با خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: آهن گوشت قرمز با آسیب به اکسیدان ها سبب اختلال در مغز و خطر ابتلا به آلزایمر افزایش می یابد.

وی گفت: تحقیقات جدید نشان می دهد که این بیماری بر اثر یک یا دو پروتئين تائو و بتا آمیلوئید ایجاد می شود که سیگنال دهی بین عصب ها را مختل و آنها را از بین می برد.

این متخصص اظهار داشت: مناطق مغزی هیپوکامپ به سرعت در اثر این بیماری صدمه می بیند در حقیقت افزایش آهن در هیپوکامپ به صدمه بافتی منجر و آلزایمر بروز می کند./ع2

برچسب ها: گوشت ، آلزایمر ، بیماری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.