سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ذرت تاثير جادويي در كاهش قند خون دارد

فيبر ذرت موجب كاهش قند خون به ويژه در بيماران ديابتي دارد.

دكتر معصومه هدايتخواه، متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با بيان اين مطلب افزود: ذرت يك ميان وعده كامل و سرشار از مواد مغذي بوده كه به عملكرد فيزيولوژيكي بدن كمك موثري مي كند.

وي گفت: فيبر ذرت نقش اساسي در كاهش قند خون به ويژه در افراد مبتلا به ديابت دارد.

اين متخصص خاطرنشان كرد: همچنين اين مواد (فيبر)، موجب كاهش كلسترول مي شود، در حقيقت روغن موجود در دانه و پوست ذرت سبب پائين آمدن كلسترول توسط پلاسماي خون به ويژه در ميان افراد ميانسال و سالمند مي شود.

هدايتخواه اظهار داشت: مصرف روزانه يك فنجان دانه هاي ذرت در ميان وعده هاي غذايي، مي تواند احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ (ناشي از يبوست) را كاهش دهد.

وي ياد آور شد: همچنين مصرف ميزان كافي از فيبر گياهي به بهبود عملكرد روده ها كمك و مانع از ابتلا به يبوست و هموروئيد مي شود.

اين متخصص تاكيد كرد: زنان مبتلا به كم خوني بويژه كم خوني ناشي از كمبود ويتامين مي توانند با مصرف ذرت به بهبود اين نوع از اختلال كمك كنند./ ح

برچسب ها: ذرت ، قندخون ، کم خونی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
baqi omar
۱۴:۳۰ ۲۱ بهمن ۱۳۹۶
با عرض سلام و خسته نباشی .
لطفا در مورد کنترول دیابت در اشخاص میانه سال رهنمای فرم
ایید
ممنون سازید