سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساری /

افزایش تولید قارچ با روشهای صنعتی

با جایگزینی روش های صنعتی به جای روش های سنتی تولید حدود 14 تنی قارچ در مازندران به بیش از 20 تن افزایش می یابد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری ، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران در مراسم بهره برداری از طرح پرورش قارچ در روستای جنید قائم شهر با اشاره به اینکه وزارت کشاورزی مهمترین وظیفه اش امنیت غذایی است و زیر ساخت های همه امنیت ها، امنیت غذایی است، گفت: برای اجرای طرح ، استفاده از دانش روز ، کمک بسیاری در توسعه بخش های مختلف کشاورزی می کند و با توجه به کیفیت مواد غذایی واینکه قارچ در سبد خانوارها جایگاه ویژه ای داشته باشد ، باید دو وظیفه تولید و فرهنگ سازی برای مصرف آن را صحیح انجام دهید./س

برچسب ها: سنتی ، صنعتی ، قارچ
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.