سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه/

آغاز برداشت پیاز هرسین

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین از آغاز برداشت پیاز در این شهرستان خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه


علی اشرف جلیلی گفت: امسال 550 هکتار از اراضیشهرستان به کشت پیاز اختصاص یافته است.

به گفته مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین امسال سطح زیر کشت پیاز هرسین به میزان 10 درصد کاهش یافتهکه علت اصلی آن خشکسالی های اخیر و محدودیت منابع آبی و کاهش میزان بارندگی ها و پایین رفتن سطح آب های زیر زمینی است.

جلیلی افزود: سال گذشته 600 هکتار از اراضی شهرستان هرسین به کشت پیاز اختصاص داشته است.

وی با بیان اینکه سال گذشته بیش از 30 هزار تن پیاز در این شهرستان تولید شد، پیش بینی کرد امسال نیز 30 هزار تن پیاز در شهرستان هرسین تولید شود.

به گفته مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین متوسط عملکرد پیاز هرسین نسبت به سال گذشته افزایش یافتهو از 50 تن در هکتار به رقم 55 تن در هکتار رسیده است.

جلیلی استفاده از روش های جدید مبارزه با بیماری ها و علف های هرز و در مجموع افزایش دانش فنی کشاورزان را علت اصلی بالا رفتن متوسط عملکرد پیاز در این شهرستان دانست.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین گفت: پیاز تولیدی در این شهرستان رقم پیاز قرمز آذر شهر است که از انواع مرغوب پیاز به حساب می آید.

وی خاصیت انبار داری بالای پیاز هرسین را علت اصلی بازار پسندی بالای آن دانست و گفت: ماندگاری خوب این پیاز سبب شدهتا تقاضا برای خرید آن بالا باشد.

جلیلی عطر، طعم و مزه تند و منحصر به فرد این رقم را از دیگر دلایل مرغوبیت آن عنوان کرد.

به گفته مدیر جهاد کشاورزی هرسین برداشت پیاز هرسین تا اواخرشهریور ماه ادامه می یابد./س

برچسب ها: کرمانشاه ، پیاز ، آغاز
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.