سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با موافقت مجلس مقرر شد؛

وسيله نقليه كشف كالاي ارز قاچاق همراه با درگيري مسلحانه ضبط مي‌شود

با موافقت مجلس در صورتي كه كشف كالا و يا ارز قاچاق همراه با درگيري مسلحانه باشد وسيله نقليه متعلق به مرتكبان ضبط مي‌شود.

به گزارش خبرنگار پارلماني باشگاه خبرنگاران نمايندگان در ادامه رسيدگي به گزارش كميسيون اقتصادي و دارايي درباره لايحه مبارزه با قاچاق كالا و ارز اعاده شده از شوراي نگهبان ماده 54 اين لايحه را تصويب كردند.   
 
اين ماده تصريح مي‌كند: در صورتی که کشف کالا و یا ارز قاچاق، همراه با درگیری مسلحانه مرتکبین قاچاق با انواع سلاح گرم و آتش‌زا با مامورین کاشف باشد، در صورتي كه وسيله نقليه متعلق به مرتكبان باشد و يا با استناد به قرائني از قبيل سابقه مرتكب معلوم شود كه با علم و اطلاع مالك جهت ارتكاب به جرم قاچاق در اختيار گرفته شده است با حكم مرجع قضايي به نفع دستگاه كاشف جهت استفاده در امر مبارزه با قاچاق ضبط مي‌شود در غير اين صورت  خودرو به مالك مسترد و معادل ارزش آن به جزاي نقدي مرتكب يا مرتكبان افزوده مي‌شود.   
 
اين ماده از مجموع 217 نماينده حاضر با 134 راي موافق، 3 راي مخالف و 6 راي ممتنع به تصويب رسيد.

برچسب ها: مجلس ، قاچاق ، مسلحانه ، ارز
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.