سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ايلام/

همکاری دستگاه‌های اجرایی با استاندارد، ضامن گسترش کیفیت مصالح

یک مدرس «استاندارد» ایلام گفت: همکاری دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌های خصوصی با استاندارد، ضامن گسترش کیفیت مصالح و ارتقاء رضایت‌مندی مردم است.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ، دوره‌ی آموزشی کنترل کیفیت مصالح ساختمانی در استاندارد ایلام برگزار شد و مدرسان این دوره مطالب و مباحث مختلفی از جمله کنترل کیفیت بتن آماده، قطعات بتنی، تیرچه و بلوک، جداول بتونی، بلوک‌های پلی استایرن، عایق رطوبتی، اهمیت جوش در سازه‌های فولادی، مواد افزودنی در بتن، تاثیر ماشین‌آلات بر کیفیت بتن، اختلاط بتن، مشکلات موجود در تولید و حمل بتن آماده، عنوان کردند.

«فرزانه کریمی» از مدرسان این دوره آموزشی، اظهار کرد: استاندارد‌سازی مصالح ساختمانی از مسایل مهم و در حقیقت دغدغه‌ی اصلی سازمان ملی استاندارد است و این دوره در راستای افزایش توان علمی مسوولان و مدیران کنترل کیفیت واحدهای تولیدی مصالح ساختمانی و کارشناسان فنی ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان، برگزار شد.

این کارشناس استاندارد ادامه داد:‌ هدف اصلی سازمان ملی استاندارد این است که با همکاری آزمایشگاه‌های همکار و مراکز آموزشی که در راستای اصل 44 قانون اساسی تشکیل شده و مورد تایید سازمان ملی استاندارد است کیفیت محصولات مشمول مقررات استاندارد اجباری، در راستای حفظ حقوق و امنیت مصرف‌کنندگان و حمایت از تولیدکنندگان با کیفیت و دارای نشان استاندارد، ارتقا یابد.

این مدرس ادامه داد: همکاری بیشتر و مداوم دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌های خصوصی و ارگان‌های مرتبط با تولید مصالح ساختمانی، عامل بسیار مهمی در رسیدن به این اهداف است و به عرضه‌ی مصالح ساختمانی باکیفیت، توسط تولید‌کنندگان منجر می‌شود.

وی هدف دیگر از برگزاری این دوره‌ی آموزشی را افزایش اطلاعات کاربردی و آزمایشگاهی مدیران کنترل کیفیت و کارشناسانی دانست که در بخش ساخت و ساز و تولید مصالح ساختمانی، فعالیت می‌کنند.

کریمی ادامه داد: استقرار آزمایشگاه‌های کنترل کیفیت، گامی مؤثر در جهت ارتقاء کیفیت اجرای پروژه‌هاست و این آزمایشگاه‌ها که در محل واحدهای تولیدی مستقر می‌شوند، در جهت دستیابی به ارتقاء کیفیت مصالح ساختمانی، انجام وظیفه می‌کنند.

وی یادآور شد: تجارب چندین ساله مدیران کنترل کیفیت در واحدهای تولیدی، راهگشای مشکلات اجرایی این واحدها بوده، به‌گونه‌ای که در بعد اقتصادی، فنی و زمان دریافت پروانه کاربرد علامت استاندارد، تاثیرات شگرف آن را می‌توان مشاهده کرد.

«رحیمی» کارشناس اداره‌کل نوسازی مدارس استان ایلام نیز با تاکید بر اشاعه و ترویج فرهنگ استاندارد و شناخت مصالح ساختمانی، اظهار کرد: در آینده این دوره‌های آموزشی برای ارتقاء سطح علمی، افزایش کیفی دانش و توانمندی عوامل فنی و اجرایی پروژه‌های عمرانی استان، کارشناسان، ناظران و پیمانکاران، برگزار می‌شود.

«فاطمه مظلوم» رییس اداره‌ی استانداردسازی و آموزش و ترویج استاندارد این اداره‌کل نیز از برگزاری دو دوره‌ی آموزشی دیگر در خصوص کنترل کیفیت و نظارت بر ساخت و سازها و آسانسور خبر داد.
منبع: ایسنا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.